Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cerca la teva habitació

  • Buscar

Omple amb les teves dades per continuar

+

FAQs

Reserva

Com faig la meva reserva?

Si ja t'has decidit per un dels nostres pisos universitaris, haureu de contactar amb el nostre departament de reserves a través del correu electrònic info@barcelonadesignflats.com.

Et farem arribar un formulari que hauràs d'omplir i enviar. Un cop ho enviïs, bloquejarem la teva habitació, et farem arribar la informació dels pagaments a realitzar i tindràs 48 hores per fer-los.

Què pagaments he de realitzar per reservar?

Per fer la reserva hauràs de pagar l'import de la fiança, que equival a 650 euros per habitació doble i 900 euros per habitació individual. Aquest import es retornarà al final de l'estada si no hi ha desperfectes ocasionats per un mal ús de les instal•lacions del teu pis universitari.

Un cop rebem aquest pagament, la reserva de plaça al pis d'estudiants escollit queda confirmada.

Puc cancel•lar la reserva després de realitzar el pagament?

Pots cancel•lar la teva reserva fins a dos mesos abans de la data d'arribada. Això sí, tindràs una penalització de 225 euros, que descomptarem l'import de la fiança que has abonat. Et tornarem la resta de la fiança per transferència bancària al compte que ens indiquis. Recorda que hauràs d'assumir les possibles comissions bancàries de la transferència.

Preparació del viatge i arribada a Barcelona

Quin equipament trobaré al pis i què he de portar a la maleta?

Els nostres pisos per a estudiants estan totalment equipats perquè et sentis com a casa.

Les habitacions disposen de tota la roba de llit (llençols, edredó nòrdic) i de coixí. A més, et proporcionem un joc de llençols addicional perquè utilitzis durant la teva estada.

També et lliurarem dos jocs de tovalloles (de dutxa i de mans).

Les cuines també estan equipades al detall.

En resum, només has de portar la teva roba i estris personals. No oblidis algunes fotos per personalitzar el teu habitació (disposes d'un suro on podràs penjar) i llest! 'Com a casa!!

On hauré de recollir les claus a la meva arribada a Barcelona?

T'oferim diverses alternatives: podem recollir-te a l'aeroport, portar-te al teu apartamentd'estudiants i lliurar-te les claus. També pots contractar que algú t'esperi a la porta de l'apartament, t'acompanyi fins al pis i t'expliqui on està tot ubicat i el seu funcionament.Si prefereixes anar per lliure, podràs recollir les claus a l'adreça i horari que etfacilitarem uns dies abans de la teva arribada.

Quan signo el contracte de lloguer?

Hauràs de passar per l'oficina a c/ Beethoven, 15 7ª planta de Barcelona el primer dia laborable després la teva arribada. L'horari de l'oficina és de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18 hores, i els divendres de 9 a 15 hores.

Tindrem teu contracte a punt per signar i podràs conèixer personalment a tot l'equip.

Quan he de pagar el primer mes de la meva estada?

El mateix dia que firmes el contracte de lloguer, hauràs de pagar el mes en curs. Si arribes entre el dia 1 i 15, pagaràs el mes complet. Si arribes després del dia 15 hauràs de pagar només mig mes. Els mesos de gener i setembre es paguen sempre complets, independentment del dia d'arribada.

He de realitzar algun altre pagament a la meva arribada?

Hauràs de pagar les despeses de contractació, que són 200 euros. Si la teva escola o universitat té acord de col•laboració amb Barcelona design Flats tindràs descomptes sobre aquest import. Consulta el nostre apartat de partners i si la teva escola no té acord, no dubtis a sol•licitar-ho.

Què passa si no puc arribar a la data prevista?

A vegades pot succeir que no puguis viatjar en la data prevista, ja sigui per motius personals o per retards en els visats. En aquest cas, si vols mantenir la teva plaça, has de realitzar el pagament del lloguer. Altrament, l'empresa es reserva el dret de cancel•lar la reserva.

allotjament estudiants Barcelona tot inclòs

Ja estic en el meu pis universitari

Com pago els meus rendes mensuals?

Pots pagar la renda mensual del teu pis universitari entre els dies 1 i 5 de cada mes per transferència bancària o bé a les nostres oficines amb targeta de crèdit o efectiu. Recorda que has d'assumir les despeses bancàries en cas de transferència bancària.

Quines són les normes de convivència del meu pis compartit?

Per promoure una bona convivència, hem dissenyat unes normes internes d'obligat compliment. Pots consultar-les aquí

Qui seran els meus companys de pis?

Totes les persones que conviuen en els nostres pisos són sempre estudiants, majoritàriament internacionals. Pots consultar al nostre departament de reserves i et direm el nom (no cognoms), edat, nacionalitat i estudis a realitzar de cada un d'ells.

Què passa si vull canviar de pis?

Si un cop a Barcelona decideixes canviar a un altre dels nostres pisos hauràs de tornar a abonar les despeses de contracte. Això no serà així si és Barcelona design Flats qui proposa el canvi per circumstàncies excepcionals.

Puc rebre visites?

Sí, però no podran quedar-se a dormir. Per evitar molèstia a la resta dels estudiants no han de quedar-se més enllà de les 22 hores. En qualsevol cas, consulta sempre als teus companys abans de convidar a amics o familiars al teu pis compartit.

Què passa si hi ha una incidència al meu apartament?

El nostre departament de manteniment s'encarregarà de solucionar les incidències en un termini raonable de temps. Si l'avaria és per un mal ús de les instal•lacions, l'estudiant responsable haurà d'assumir el cost de la reparació.

Qui s'encarrega de la neteja?

Una empresa externa contractada per Barcelona design Flats s'encarregarà de gestionar la neteja del teu pis universitari un o dos cops per setmana, en funció de la mida del pis. També ens encarreguem de la neteja de la teva habitació un cop per setmana.

Recorda que els estudiants sou els responsables de mantenir l'ordre al pis universitari i tenir la cuina i estris nets. També us encarregareu de la bugada i rentat de llençols i tovalloles, per al que disposeu de rentadora i assecadora sense cap cost addicional a la vostra disposició.

De tornada a casa

Què he de fer el dia de sortida?

Encara no t'has anat i segur que ja comences a trobar a faltar la teva vida d'estudiant a Barcelona. Toca acomiadar-se de tots els companys que t'han acompanyat en les teves aventures en aquest temps ... Potser us podeu tornar a trobar als vostres països d'origen algun dia :)

Per la nostra part només has de deixar les claus sobre la taula de l'habitació.

Què passa si em vaig abans del previst?

Si per algun motiu has de deixar el teu allotjament d'estudiants abans de la finalització del teu contracte de lloguer, perds l'import de la fiança.

Excepcionalment, si hi ha un preavís d'almenys dos mesos, només tindràs una penalització de 200 euros (i la diferència de tarifa d'una renda més llarga a una més curta si procedís). Descomptarem aquest import de la teva fiança i et farem una transferència amb la diferència.

Quan i com es retornarà la meva fiança?

La teva fiança es tornarà en un termini màxim de 21 dies a partir de la teva data de sortida després de comprovar que no hi ha desperfectes. Es retornarà per transferència bancària.