Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cerca la teva habitació

 • Buscar

Omple amb les teves dades per continuar

+
 • Si vens a estudiar un bootcamp a Barcelona tenim un pis d'estudiants per a tu Si no saps que és un bootcamp, continua llegint i potser revolucions teva carrera professional.
  01-06-2018

  Si vens a estudiar un bootcamp a Barcelona tenim un pis d'estudiants per a tu Si no saps que és un bootcamp, continua llegint i potser revolucions teva carrera professional.

  Si no saps que és un bootcamp, continua llegint i potser revolucions teva carrera professional.


  +
 • Les biblioteques més properes al teu pis d'estudiants a Barcelona
  25-05-2018

  Les biblioteques més properes al teu pis d'estudiants a Barcelona

  La ciutat de Barcelona compta, a dia d'avui, amb 36 magnífiques instal·lacions convertides en biblioteques públiques, per tota la ciutat, i que ofereixen a tots els estudiants nacionals i internacionals, i ciutadans, nombrosos serveis. Tria la que et ofereixi un nivell de concentració elevat i comoditat en les teves hores d'estudi.


  +
 • 3 preguntes freqüents quan et trasllades a estudiar a Barcelona
  11-05-2018

  3 preguntes freqüents quan et trasllades a estudiar a Barcelona

  Barcelona en un destí universitari de referència a tot el món; és la sisena ciutat en el rànquing d'atracció de talent internacional, segons Esade. La ciutat rep milers d'estudiants universitaris cada any, tant per estudiar Erasmus com per a cursar estudis de superiors de postgrau, MBA, o similar; per tant, no es tracta únicament d'una ciutat adequada per a estudiants de grau o únicament nacionals.


  +
 • Tràmits legals necessaris per a estudiar a Barcelona
  04-05-2018

  Tràmits legals necessaris per a estudiar a Barcelona

  Barcelona compta amb una àmplia xarxa d'universitats, tant públiques com privades, amb prestigioses escoles de negocis, escoles d'art avantguardistes i, en definitiva, una gran oferta educativa a tots els nivells, que la converteix en la màxima receptora d'estudiants que opten per viure a Barcelona per ampliar la seva formació; a això cal afegir, que l'espanyol és la segona llengua més parlada del món, per la qual cosa la converteix en una de les ciutats que més estudiants internacionals rep del país.


  +
 • 27-04-2018

  "A qui bon arbre s'acosta, bona ombra li alberga" i "a bon entenedor, poques paraules basten"

  Si ets un habitual de la nostra secció de notícies, ja no se't quedarà "cara de pòquer" quan un company espanyol del teu pis d'estudiants a Barcelona et digui "a cavall regalat no li miris la dent" ja que el mes passat us vam explicar el que significaven aquestes dues expressions, usades habitualment al nostre país.


  +
 • Moure't en transport públic per Barcelona.
  20-04-2018

  Moure't en transport públic per Barcelona.

  Si acabes d'arribar al teu pis d'estudiants a Barcelona, ​​aprèn a moure't per la ciutat. Has decidit estudiar a la ciutat comtal el teu proper curs, el teu pis d'estudiants a Barcelona ja està triat i, encara que et sentis com a casa, i el termòmetre fora marqui més de 30 graus, has de sortir per inspeccionar els racons de la ciutat que et acollirà durant aquest any; per això et vam mostrar com desplaçar-te en transport públic.


  +
 1 2 3 4 5 ... 13