Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cerca la teva habitació

 • Buscar

Omple amb les teves dades per continuar

+
 • 5 llocs a Barcelona on desconnectar dels exàmens
  25-01-2020

  5 llocs a Barcelona on desconnectar dels exàmens

  Gener a un mes estressant per als estudiants universitaris, ja que han de enfrontar-se als exàmens de gener. No obstant això, no tot és estudiar aquests dies, és molt important incloure en la rutina d'estudi, temps per a la desconnexió.


  +
 • Viu una experiència erasmus a Barcelona
  15-01-2020

  Viu una experiència erasmus a Barcelona

  Estudiar un any a l'estranger hauria de ser obligatori per a tots els estudiants universitaris de l'món. En els nostres pisos d'estudiants a Barcelona donem la benvinguda a nombrosos estudiants que vénen a viure una experiència Erasmus.


  +
 • Gener, un mes d'exàmens per als estudiants universitaris
  10-01-2020

  Gener, un mes d'exàmens per als estudiants universitaris

  S'acosten els exàmens de gener i augmenten l'estrès, els nervis i les nits sense dormir per als estudiants universitaris; per als de superar la famosa costa de gener es tradueix en aprovar o, al menys, acabar els temuts exàmens.


  +
 • 10 raons per estudiar a Barcelona
  05-01-2020

  10 raons per estudiar a Barcelona

  Si t'estàs plantejant estudiar a Barcelona, ​​t'estem esperant. En els nostres pisos d'estudiants Barcelona, ​​t'oferim deu raons convertides en arguments ineludibles per venir a estudiar a Barcelona.


  +
 • 3 apps molt útils per a estudiants universitaris
  28-11-2019

  3 apps molt útils per a estudiants universitaris

  Quan parlem de com estudiar millor i ser més eficient, sempre remarquem que cal evitar les distraccions que el mòbil provoca cada minut, amb l'arribada de WhatsApp i notificacions que no podem evitar mirar quan escoltem el so de les mateixes.


  +
 • Descomptes per a estudiants a Barcelona durant el black Friday
  18-11-2019

  Descomptes per a estudiants a Barcelona durant el black Friday

  Si a hores d'ara no has sentit parlar del Black Friday és que no vius a Barcelona, ​​no tens ni mòbil, ni ordinador i no ets un usuari habitual de les xarxes socials, ja que durant el mes de novembre, possiblement aquest esdeveniment és un dels més importants a nivell mundial i podem llegir aquestes dues paraules en pràcticament tots els mitjans de comunicació existents.


  +
 1 2 3 4 5 ... 23